8 tips / producten voor een zorgeloze vakantie met jouw baby.

  • Geplaatst op
  • Door Suria de Hollander
  • 0
8 tips / producten voor een zorgeloze vakantie met jouw baby.

Ik ga op vakantie en neem mee…. een berg aan spullen voor mijn baby. Heb je bij een klein uitstapje al het gevoel dat je een pakezel bent? Op vakantie gaan met een baby is niet altijd even gemakkelijk. Helemaal wanneer je met het vliegtuig gaat en weinig bagageruimte hebt.

MamaMoments denkt graag met je mee en heeft een aantal slimme, multifunctionele, duurzame producten voor je op een rijtje gezet.



1. De alles in 1 tas voor mama strandtas/rugzak/luiertas

Jij en je kleintje gaan altijd goed georganiseerd op pad met deze prachtige trendy PacaPod Hastings! De Hastings is een luxe multifunctionele luiertas van Pacapod in een fraaie grijze kleur, met twee uitneembare binnentassen (pods), een gewatteerde verschoningsmat en een geïsoleerde flessenhouder die het flesje van je kind warm of juist koel houdt. Wat een ruimte! Je babyspulletjes logisch indelen is een eitje dankzij de vele aparte vakjes en zakjes met rits die de tas rijk is.

Losse strandtas nodig? Verwijder de losse pods en het matje en deze slimme luiertas verandert in een stijlvolle tas of rugzak die je voor duizend-en-één gelegenheden kunt gebruiken.

 


2. De superzachte, multifunctionele SmallVips bamboe-badstof deken

Je kindje verzorgen en toedekken doe je het liefst met superzacht, natuurlijk en milieuvriendelijk textiel. Deze ultrazachte VipBlancket van SmallVips is gemaakt van bamboe-badstof en werkelijk multifunctioneel! Bamboe is antibacterieel, zacht, ademend, vochtregulerend en reageert op de temperatuur, waardoor de kans op onderkoeling én oververhitting enorm afneemt.

De VipBlancket is vierkant en daarmee korter én breder dan je van een dekentje gewend bent. Dat maakt de VipBlancket ideaal voor elke situatie en kun je je kleintje lekker goed instoppen. Gebruik ‘m als zomerdekentje in wieg, box, wandelwagen of maxi-cosi, als baddoek, als omslagdoek… hadden we al gezegd hoe superzacht de VipBlancket is?




3. De hypoallergeen milieuvriendelijke multidoek Little Naturals

De nieuwe hydrofiel collectie van Little Naturals is gemaakt van bamboevezels. Deze multifunctionele doeken van bamboe zijn zeer zacht en sterk, absorberen 3x zoveel vocht als katoen, ademen, regelen de temperatuur en zijn antistatisch en hypoallergeen. De beste keuze voor je kindje! De hydrofiel multidoeken van Little Naturals zijn onder meer geschikt voor gebruik als laken, wikkeldeken, handdoek, spuugdoek, of hang hem over de kinderwagen als bescherming tegen de zon.

 

4. De hippe herbruikbare zwemluier

Ultiem comfort voor je baby en voor jou! Lekker aan het zwembad of op het strand? Dit vernieuwende zwembroekje van Bambinex heeft unieke eigenschappen waardoor alles lekker schoon blijft en je baby geniet van optimaal draagcomfort! Het zwembroekje kan zo in de wasmachine, droogt supersnel en kan keer op keer opnieuw gebruikt worden: prettig voor het milieu én voor de portemonnee!

 

5. De supertrendy Pura Thermos speen- of tuitfles

De ideale eco-thermosfles om de voeding of het drinken voor je kleintje warm of juist koud te houden, tot wel zes uur lang? De Pura Thermos Speenfles is slim, stijlvol én duurzaam. Deze super trendy en ijzersterke thermosfles met speen is de enige geïsoleerde kinderfles ter wereld die 100% plasticvrij en onbreekbaar is. Veiliger kan niet!

Deze fles is voorzien van een praktische maataanduiding en een lekvrije reisdop. De Pura Thermos Speenfles is ook duurzaam in gebruik, de fles is namelijk te combineren met de tuitjes en rietjes uit de collectie van Pura. Zo groeit de fles mee in de ontwikkeling van je kindje, van zuigeling tot kleuter.



 

6. Hotzomer zomerslaapzak SmallVips

De juiste babyslaapzak helpt je kleintje rustig en veilig te slapen. Een hoogwaardige slaapzak zorgt niet alleen voor de regulering van vocht en temperatuur, maar helpt ook te voorkomen dat je kindje zich draait, blootwoelt of uit het ledikantje klimt.

Deze fijne zomerslaapzak is gemaakt van bamboe-tricot en is daardoor ideaal voor gebruik tijdens warmere of zomerse dagen. Bamboe-tricot is een stof die zeer ademend is en reageert op de temperatuur, waardoor de kans op onderkoeling én oververhitting enorm afneemt. De lange mouwen zorgen ervoor dat je kindje gelijkmatig warm of koel blijft en werken perfect tegen plakkerige armpjes. De vezels in bamboe zetten namelijk uit bij hoge temperaturen, en krimpen bij kou. Hierdoor blijft de lichaamswarmte van je kleintje mooi op hetzelfde peil.

 

7. De leukste én milieuvriendelijkste Zandemmer set ter wereld?

Green Toys ontwikkelde deze mooie ‘Sand Play Set’ voor jouw kindje! Deze trendy zandemmer set is fraai vormgegeven en is goed voor urenlang veilig en verantwoord speelplezier!

De Zandemmer set van Green Toys is vervaardigd van super schoon, veilig en ultrasterk high-density polyethyleen (HDPE), verkregen uit 100% gerecyclede plastic melkflessen en verpakt in gerecycled karton bedrukt met soja-inkt. HDPE behoort tot de meest veilige en schoonste soorten plastic. Uiteraard zijn de onderdelen volledig vrij van chemische stoffen zoals bisphenol A (BPA), PVC en weekmakers of uitwendige coatings. Het speelgoed kan dus veilig worden onderzocht, bekeken, betast en zelfs geproefd. Super verantwoord!

 

8. (H)eerlijke zonnebrand vrij van chemische filters

Onderschat de effecten van de UV-stralen niet! De huid van je baby is extra gevoelig en droogt snel uit. Plus: beschadigde huidcellen van een kind zullen niet meer volledig kunnen herstellen door de snelle groei. Ze laten diepe sporen in de huid na, die zich later kunnen ontwikkelen tot huidkanker. Kies daarom voor de beste natuurlijke zonbescherming: de zonnebrandcrème van Naïf Care!
 

Deze zonnebrandcrème van Naïf Care is hypoallergeen, pH-huidneutraal, dermatologisch getest en vrij van schadelijke en irriterende ingrediënten (zoals chemische conserveringsmiddelen). Ook geschikt voor de gevoelige babyhuid dus! Deze zonnebrandcrème van Naïf Care heeft beschermingsfactor 50 en bevat natuurlijke UV-filters en weldadige ingrediënten als sheabutter en zinkoxide. Deze beschermen én voeden de babyhuid. Wist je trouwens dat Naïf Care voor elke verkochte zonnebrandcrème € 0,50 doneert aan KWF Kankerbestrijding?
 

Tip! NAÏF heeft ook een heerlijke vette crème voor na het zonnen.

Lees hier het interview met Jochem van Naif.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »