Het ideale cadeau voor kersverse of aanstaande papa's met een knipoog!

  • Geplaatst op
  • Door Suria de Hollander
  • 0
Het ideale cadeau voor kersverse of aanstaande papa's met een knipoog!

Binnenkort ontvangen wij onze levering van Daddy Proof Kids Wear! Vanwege Vaderdag lijkt het ons een mooi gebaar om de papa’s eens even flink in het zonnetje te zetten. Laat ons voor 1 juli 2016 weten waarom jouw man en kersverse of aanstaande papa zo leuk, grappig of lief is! We verloten 3 gratis Daddy Proof babypakjes ter waarde van €34,95 onder de inzendingen. Deze worden in juli uitgeleverd.

Het Daddy Proof Pyjama- & Boxpakje is het ideale cadeau voor papa met een knipoog! Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor aanstaande of kersverse vaders? Dan zit je goed met Daddy Proof Kids Wear.

Misschien herken je dat wel. Papa die een beetje stuntelig met zijn grote vingers de kleine knoopjes van een Babypakje dicht knoopt. Een liefdevolle poging, maar een schots en scheef resultaat! Dus tijd om de papa’s een beetje te helpen….

 

Het lieve en comfortabele eendelige Pyjama- & Boxpakje uit de collectie van Daddy Proof heeft knoopjes in verschillende kleurtjes met matching drukkertjes. Dit zachte ecopakje is dus écht daddyproof, want zelfs papa weet nu precies welk knoopje bij welk drukkertje hoort! Maar zou hij zien wat de voor- en wat de achterkant van het babypakje is? Voor de zekerheid staat dit, naast het schattige konijntje, op het babypakje gedrukt. Letterlijk!

 

Met dit lieve kledingstuk geef je een (aanstaande) vader een supergrappig presentje (dat stiekem toch wel heel handig is). Het kindje dat het mag dragen profiteert van het comfort en de natuurlijke zachtheid van deze pyjama, die gemaakt is van 100% biokatoen. Dit fraaie fairtrade ecopakje is uitgevoerd in de kleuren; helderwit, zachtroze en babyblauw en heeft lange mouwtjes, pijpjes en voetjes. De kleinste maten zijn voorzien van wantjes, die vanuit de mouwen omgevouwen kunnen worden. Zo voorkom je dat je kindje zichzelf krabt.

 

Het Pyjama- & Boxpakje van Daddy Proof Kids Wear is vanaf juli verkrijgbaar in de maten; 50-56, 62-68 en 74-80. Je maakt de outfit af met het bijpassende mutsje van Daddy Proof Kids Wear verkrijgbaar in de maten; 50-56 en 62-68.

 

Wil je alvast een pakje reserveren? Dat kan natuurlijk. Geef je voorkeur voor maat en kleur door via ons contactformulier. We kijken uit naar jullie papaverhalen!


 



 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »