Bigjigs Toys Houten Stapelpuzzel - Trein

€9,95
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Bouwen en puzzelen tegelijk! Deze Stapelpuzzel met de afbeelding van een stoere trein is ideaal speelgoed voor de kleintjes. De eerste stap op weg naar leren puzzelen! Jouw kleintje zal zich kostelijk vermaken met het houten speelgoed van Bigjigs... ...Meer informatie

Product omschrijving

Bouwen en puzzelen tegelijk! Deze Stapelpuzzel met de afbeelding van een stoere trein is ideaal speelgoed voor de kleintjes. De eerste stap op weg naar leren puzzelen! Jouw kleintje zal zich kostelijk vermaken met het houten speelgoed van Bigjigs Toys


Vastpakken, puzzelen en bouwen is zelfs voor de kleinste handjes gemakkelijk dankzij het oversized formaat van deze 9 houten blokken. Door de vrolijke kleurtjes van de trein wordt je kind gestimuleerd om creatief te spelen. Puzzelen en bouwen is leuk, met de Stapelpuzzel trein van Bigjigs Toys!

 

Bigjigs Toys is een sympathiek familiebedrijf dat in 1985 werd opgericht en in eerste instantie alleen legpuzzels produceerde. Deze werden liefdevol en met de hand gemaakt in het tuinhuisje en op de veranda van het gezin! Nog steeds maakt dit hardwerkende en toegewijde familiebedrijf duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit, inmiddels ondersteund door een team van loyale medewerkers.

 

Het speelgoed van Bigjigs Toys is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en voldoet aan alle EU-richtlijnen. Dit superveilige speelgoed is vrij van alle schadelijke stoffen die een gevaar kunnen zijn voor de gezondheid van je kind.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen