Bigjigs Toys Rode Bus Houten Sorteerspel

€29,95
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Iedereen aan boord? Deze gezellige knalrode bus vol dieren wil rondrijden! Je kindje kan de houten dieren boven in de bus plaatsen door de juiste vorm te kiezen. Welke dieren mogen in de bus? Dat bepaalt jouw kleintje lekker zelf! De dieren die bened... ...Meer informatie

Product omschrijving

Iedereen aan boord? Deze gezellige knalrode bus vol dieren wil rondrijden! Je kindje kan de houten dieren boven in de bus plaatsen door de juiste vorm te kiezen. Welke dieren mogen in de bus? Dat bepaalt jouw kleintje lekker zelf! De dieren die beneden zitten kunnen verwisseld worden door de schuifraampjes heen en weer te schuiven. Toet toet, daar gaat de bus! Je kindje kan de rode bus met wielen laten rondrijden door deze te duwen. Allemaal uitstappen! Dat gaat gemakkelijk via de achterklep van de bus. Wie gaat er mee met de volgende rit? Instappen maar!

Dit Rode Bus Houten Sorteerspel nodigt je kind uit om de verschillende dierenvormen vast te pakken en via de juiste vorm in de bus te sorteren. Door de grote speelstukken is dit zelfs voor de kleinste handjes gemakkelijk. Het Rode Bus Houten Sorteerspel bestaat uit 21 speelstukken en stimuleert je kind om creatief te spelen en te leren.

Bigjigs Toys is een sympathiek familiebedrijf dat in 1985 werd opgericht en in eerste instantie alleen legpuzzels produceerde. Deze werden liefdevol en met de hand gemaakt in het tuinhuisje en op de veranda van het gezin! Nog steeds maakt dit hardwerkende en toegewijde familiebedrijf duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit, inmiddels ondersteund door een team van loyale medewerkers.

 

Het speelgoed van Bigjigs Toys is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en voldoet aan alle EU-richtlijnen. Dit superveilige speelgoed is vrij van alle schadelijke stoffen die een gevaar kunnen zijn voor de gezondheid van je kind.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Afmetingen: 36 cm x 21 cm x 18 cm. 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen