Deel 3 en 4 van Baby capsule wardrobe

  • Geplaatst op
  • Door Suria de Hollander
  • 0
Deel 3 en 4 van Baby capsule wardrobe

Zoals beloofd brengen we vier Baby capsule wardrobes uit. Door de 50% kortingsactie op onze zomercollectie en de extra 15% bij inschrijving op onze nieuwsbrief, gaat de babykleding erg hard. Daarom delen we deel drie en vier in één keer. Voor deze wardrobe hebben we ons gefocust op de newborn baby’s.

De capsule is dan ook erg geschikt voor in jouw vluchtkoffer/ziekenhuistas. Let op er zijn nog slechts enkele items beschikbaar van de zomercollectie dus op = op!

Is je baby al iets groter? Kijk dan eens naar Baby capsule wardrobe 1 en Baby capsule wardrobe 2!


Wil je 1 van de onderstaande items of het hele pakket bestellen.
Klik dan direct op de afbeelding om te bestellen.

 

Newborn pakket Boys 

 

€9,95  €4,98 

Je pasgeboren baby’tje kan direct na de geboorte nog snel afkoelen. Het is daarom belangrijk om het hoofdje de eerste dagen warm te houden. Een fijn mutsje helpt je kindje hierbij. 



€27,95 €13,98

Héérlijk comfortabel, warm en zacht! Dit mooie vestje met knoopjes van Little Label is gemaakt van fijne jersey. Het heeft de kleur off white en is versierd met heel veel lichtblauwe streepjes, die niet recht maar lekker speels over de stof lopen.  

€25,95 €12,98 

Comfortabel off white jersey broekje met twee steekzakjes voor. Dit leuke broekje in deze basic kleurstelling combineert perfect met bijna elk truitje of shirt. Handig en stijlvol!

€18,95 €9,50

Gemak dient de moeder! Dit wikkelshirt met lange mouwen is superpraktisch en smaakvol. Het is gemakkelijk aan en uit te trekken, want er hoeven geen strakke boordjes of kraagjes over het hoofdje van je kindje! 

€39,95 €19,98

Dit lieve en comfortabele eendelige babypakje uit de sweat collectie van Little Label is gemaakt van 100% biokatoen. Het sweat boxpakje met lange mouwtjes en pijpjes is uitgevoerd in een gemêleerde lichtblauwe kleur. Te gebruiken als (h)eerlijke zachte pyjama of modieus babypakje.

€16,95 €8,48

Voor jouw kleintje alleen de beste kwaliteit en optimaal comfort! Deze romper met korte mouwen van Little Label is een van de fraaie basics van dit baby- en kinderkledingmerk. Deze romper is niet alleen fraai, maar ook heel gebruiksvriendelijk en comfortabel vanwege de elasticiteit van het materiaal. Fijn voor de kleine én prettig voor mama!


 €18,95 €9,48

Comfortabel lichtblauw gemêleerd broekje met zachte elastische taille. Dit leuke basic broekje heeft een aansluitend model en is een echte must-have voor je kleine jongen! Je kleintje kan ‘m dragen met een leuk shirt of een sweater. Het multifunctionele broekje is vanwege de heerlijke zachte stof ook ’s nachts te dragen als pyjamabroekje.
 
 €16,95 €8,48

Dit rompertje heeft een mooi subtiel dessin: off white jersey met lichtblauwe streepjes. Leuk detail: het streepjespatroon is onregelmatig. Dit zorgt voor een speels effect. De kleding van Little Label blinkt uit in stijl, eenvoud, duurzaamheid én kwaliteit: pure en zachte basics die voor je kleintje ontzettend comfortabel zijn om te dragen. 

 €9,95 €4,98

Dit lieve, zachte mutsje van Little Label is gemaakt van fijn jersey katoen, een zachte en soepele stof die bovendien goed ademt. Het mutsje heeft de kleur off white en is versierd met smalle lichtblauwe streepjes, die speels verdeeld zijn over de stof. Opvallend is het grappige knoopje aan de punt van het mutsje. Superschattig!
 


Newborn pakket Girls


€9,95 €4,98

Je pasgeboren baby’tje kan direct na de geboorte nog snel afkoelen. Het is daarom belangrijk om het hoofdje de eerste dagen lekker warm te houden. Dit fijne, zachte, soepele en goed ademende mutsje helpt je kindje hierbij. Het hippe mutsje heeft de kleur off white en is versierd met smalle lichtroze streepjes, die speels verdeeld zijn over de stof. Stijlvol en comfortabel dus! 

€29,95 €14,98

Let’s go to the beach, baby! Dit lieve zomer babypakje van fijne jersey is de perfecte outfit voor een dagje aan het water of als comfortabel zomer pyjamaatje. De jersey stof beweegt en stretcht lekker met je kleintje mee en geeft optimale bewegingsvrijheid. Heerlijke genieten dus!


 

€25,95 €12,98 

Comfortabel off white jersey broekje met twee steekzakjes voor. Dit leuke unisex babybroekje in deze basic kleurstelling combineert perfect met bijna elk truitje of shirt. Handig en stijlvol!

€21,95 €10,98

Dit van hoogwaardige kwaliteit shirt heeft een mooi subtiel dessin: off white, versierd met heel veel kleine lichtroze ankertjes. Het kledingstuk heeft lange mouwen, maar is gemakkelijk aan en uit te trekken door de overslag bij de schouders. Erg prettig voor je kindje en voor mama!

€29,95 €14,98

Heerlijk dromen zal jouw kleintje in het lieve en comfortabele eendelig Pyjama pakje Dream. Het Pyjama pakje van fijne jersey katoen is subtiel versierd met sterretjes en zwarte lettertjes die het woord ‘dream’ vormen. Super schattig en optimaal slaapcomfort!

 

€16,95 €8,48

Voor jouw kleintje alleen de beste kwaliteit! Deze romper met korte mouwen van Little Label is een van de fraaie basics van dit baby- en kinderkledingmerk. Dit schattige rompertje heeft een prachtig dessin: off white jersey met heel veel lichtblauwe en zwarte stipjes. Deze romper is niet alleen fraai, maar ook heel gebruiksvriendelijk en zacht.

€18,95 €9,48

Comfortabel lichtroze broekje met zachte elastische taille. Dit leuke basic broekje heeft een aansluitend model en is een echte must-have voor je kleine meid! Je kleintje kan ‘m aan onder een jurkje, of dragen met een leuk shirt. Het multifunctionele broekje is vanwege de heerlijke zachte stof ook ’s nachts te dragen als pyjamabroekje.

€18,95 €9,50

Gemak dient de moeder! Dit wikkelshirt met lange mouwen van Little Label is super praktisch. Het is gemakkelijk aan en uit te trekken, want er hoeven geen strakke boordjes of kraagjes over het hoofdje van je kindje! Zo kan je baby jou blijven aankijken en wordt aan- en uitkleden een prettig moment voor jou en je kindje.


€9,95 €4,98

Dit lieve, zachte mutsje van Little Label is gemaakt van fijn jersey katoen, een zachte en soepele stof die bovendien goed ademt. Het mutsje heeft de kleur off white en is versierd met kleine roze ankertjes. Opvallend is het grappige knoopje aan de punt van het mutsje. Superschattig!


Ben je nog niet op vakantie geweest? Lees dan onze:

8 TIPS / PRODUCTEN VOOR EEN ZORGELOZE VAKANTIE MET JOUW BABY.








 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »