Green Toys Vormenstoof

€16,95
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
De hipste én milieuvriendelijkste vormenstoof ter wereld? Green Toys ontwikkelde deze mooie ‘Shape Sorter’ voor jouw kindje! Deze trendy vormenstoof is fraai vormgegeven, bevat diverse vormen in de leukste kleuren en is goed voor urenlang veilig en.. ...Meer informatie

Product omschrijving

De hipste én milieuvriendelijkste vormenstoof ter wereld? Green Toys ontwikkelde deze mooie ‘Shape Sorter’ voor jouw kindje! Deze trendy vormenstoof is fraai vormgegeven en bevat diverse vormen in de leukste kleuren. De Shape Sorter van Green Toys is goed voor urenlang veilig en verantwoord speelplezier!

 

De Vormenstoof van Green Toys is ideaal speelgoed voor je kleintje. Het vastpakken en sorteren van de verschillende vormen is zelfs voor de kleinste handjes gemakkelijk dankzij het oversized formaat van deze leuke en vrolijke vormenstoof met vormpjes, die je kind stimuleert om creatief te spelen en te leren. Veilig en verantwoord is dit speelgoed ook..


De Vormenstoof van Green Toys is vervaardigd van superschoon, veilig en ultrasterk high-density polyethyleen (HDPE), verkregen uit 100% gerecyclede plastic melkflessen en verpakt in gerecycled karton bedrukt met soja-inkt. HDPE behoort tot de meest veilige en schoonste soorten plastic. Uiteraard zijn de blokken volledig vrij van chemische stoffen zoals bisphenol A (BPA), PVC en weekmakers of uitwendige coatings. Het speelgoed kan dus veilig worden onderzocht, bekeken, betast en zelfs geproefd. Superverantwoord!

Het speelgoed van Green Toys past perfect bij de gezonde, bewuste en duurzame keuzes die je maakt voor jezelf en je kindje. Het speelgoed is milieuvriendelijk en vrij van gezondheidsrisico’s. Met het speelgoed van Green Toys creëer je voor je kleintje een mooie, leerzame, duurzame én veilige speelwereld.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen