Neolac Organic Biologische Zuigelingenmelk 1

Neolac Organic Biologische Zuigelingenmelk 1

950835
€16,95
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
Neolac Organic heeft een lijn melkvoedingsproducten die zeer geschikt zijn als je graag kiest voor gezond, duurzaam en verantwoord. Dit is Neolac Organic Biologische Zuigelingenmelk 1, speciaal samengesteld voor baby’s van 0-6 maanden. Je kunt je pas... ...Meer informatie

Product omschrijving

Neolac Organic heeft een lijn melkvoedingsproducten die zeer geschikt zijn als je graag kiest voor gezond, duurzaam en verantwoord. Dit is Neolac Organic Biologische Zuigelingenmelk 1, speciaal samengesteld voor baby’s van 0-6 maanden. Je kunt je pasgeboren kindje deze melk geven samen met moedermelk, of als enige voeding. Deze biologische melkvoeding is onder meer verrijkt met vitamine D, goede onverzadigde vetten (zoals de Omega 3 en 6 vetzuren DHA en AA), extra ijzer en voedingsvezel GOS. Neolac Organic Biologische Zuigelingenmelk 3 heeft een aangepast eiwitgehalte, gebaseerd op de meest recente aanbevelingen van voedingsdeskundigen. Handig en hygiënisch: het meegeleverde schepje bewaar je in het deksel van het blik. Met je vingers door het poeder zoeken is dus niet nodig. 
 
De melkvoeding van Neolac Organic wordt in Nederland geproduceerd en het melkingrediënt komt alleen van Nederlandse koeien. Hoe biologisch wil je het hebben? Zelfs het GOS voedingsvezel in de melkvoeding van Neolac Organic is biologisch; daarmee onderscheidt dit product zich van veel andere biologische melkvoedingsproducten. Superverantwoord!

Allergeneninformatie
Bevat melk en soja.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen