De mooiste unisex babykleding voor jongens en meisjes

BABYKLEDING UNISEX

De meeste ouders willen tegenwoordig het geslacht van hun kindje van tevoren weten. Maar er zijn ook ouders die zich graag laten verrassen. Voor deze ouders zijn unisex babykleertjes natuurlijk ideaal. Zo kun jij alvast prachtige outfits kopen en zorgen dat de kleertjes klaarliggen als jouw kindje wordt geboren. Unisex babykleertjes van MamaMoments zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een neutrale kleur die zowel jongetjes als meisjes geweldig staan.

Kleuren van unisex babykleertjes

Babykleertjes voor jongens en meisjes zijn meestal respectievelijk blauw en roze. De unisex babykleertjes van MamaMoments zijn wit en lichtgrijs, met leuke printjes zoals ankertjes en stipjes. Op deze manier zijn neutrale kleuren gelijk een stuk vrolijker.

Unisex babykleding als kraamkado

Wil je een kraamkado aan nieuwe ouders geven, dan zijn kleertjes vaak een leuk idee. Maar wat doe je als je nog niet weet of het een jongetje of een meisje wordt? Unisex babykleertjes zijn in dat geval een uitstekende keuze. Zo kan je leuke babykleertjes geven die zowel voor een jongetje als een meisje een leuk kado zijn.

Stereotypen zat?

Vind jij dat je dochtertje niet per sé roze hoeft te dragen, of je zoontje blauw? Dan zal je onze unisex babykleding leuk vinden. Unisex babykleding richt zich namelijk niet specifiek op jongens of meisjes. Bekijk snel wel schattige en stoere kleding wij voor jouw baby hebben.