Klantenservice

MamaMoments hoort graag van haar klanten!

Heb je een vraag of opmerking laat het ons dan gerust weten. Je kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 24 uur.


Contactgegevens

MamaMoments
Spaarndamseweg 532 B
2022 EC Haarlem
Netherlands

Telefoonnummer: +31(0)23 - 844 70 80
E-mailadres: [email protected]

KvK-nummer: 72548258
Btw-identificatienummer: NL129195297B01


 

Kansen voor verbetering

Wij vinden het belangrijk om onze dienstverlening zo goed mogelijk op jouw behoefte als klant aan te laten sluiten. Ben je toch niet helemaal tevreden, meldt dit ons dan zo spoedig mogelijk. Een nauwkeurige beschrijving van het specifieke contact moment, de geleverde dienst of het product eventueel met bestelnummer en aankoopdatum, zorgt voor een sneller afhandeling. Wij zien elke tip en suggestie als een mogelijkheid om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. 
 

Informatie over Verzenden en Retourneren.Wij streven er naar eventuele klachten binnen 14 dagen na ontvangst op te lossen , mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. 


Ben je niet tevreden met de oplossing, dan kun je altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar MamaMoments bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

  

Samenwerking

Verbinden en samenwerken heeft MamaMoments hoog in het vaandel staan. Wil jij de mogelijkheden voor samenwerking bespreken? Aarzel dan niet en laat het ons weten.

 

Alvast hartelijk dank voor het contactmoment met MamaMoments.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »