Flessen, spenen en tuiten zonder BPA van MamaMoments

FLESSEN, SPENEN EN TUITEN

Bij MamaMoments vinden wij de gezondheid van jou en je kindje belangrijk. Daarom zijn al onze drinkflessen 100% vrij van BPA en andere schadelijke stoffen.

Voor je baby is voeding en drinken van levensbelang. Helaas zijn er nog steeds plastic flesjes voor kinderen die bijvoorbeeld BPA bevatten. Deze stof weekt langzaam los en kan via de melk, water of sap in het lichaam van je kindje terecht komen. Omdat jij dit natuurlijk niet wilt, hebben we bij MamaMoments thermosflessen, waterflessen, tuitbekers, rietjes en spenen voor babyflesjes die vrij zijn van schadelijke stoffen.

Complete geïsoleerde babyfles

MamaMoments heeft een handige eco-thermosfles waar zowel voeding als drinken in kan. Met de Pura Thermosfles houd je de inhoud tot 6 uur lang warm of koud. Dankzij de speentuit is deze thermosfles ideaal als babyfles. De Pura Speenfles is de enige geïsoleerde kinderfles ter wereld die 100% plasticvrij en onbreekbaar is. 

Spenen en tuiten zonder BPA

Bij de Pura speenfles kan je spenen kiezen met verschillende uitstroom-snelheden, zodat je de perfecte speen krijgt voor jouw kindje. Daarnaast kan de speen van de fles worden vervangen door handige drinktuiten, rietjes of een sportdop zodat hij meegroeit met je baby en zelfs mama deze thermosfles kan gebruiken. Pura is als enige flessenfabrikant in de markt beloond met een certificering: het NONTOXIC-certificaat.

GEZONDE MAMA’S DRINKEN

Ook voor mama is het erg belangrijk om dagelijks voldoende te drinken. Je hebt 1,5 tot 2 liter vocht per dag nodig. Tijdens de zwangerschap of als je borstvoeding geeft, heb je zelfs extra vocht nodig. Daarom vind je in onze webshop de Fresh Flavor Water bottle. In deze BPA vrije fles zit een reservoir waar je bijvoorbeeld citroen, framboos of munt kunt doen om het water een lekkere smaak te geven maar ook om te profiteren van de gezonde bestandsdelen van fruit.