Milde & Natuurlijke Baby Verzorgingsproducten

Milde en natuurlijke baby verzorgingsproducten

De huid van je baby is nog erg teer en gevoelig. Als mama wil je natuurlijk dat je kindje volop kan genieten van een onbezorgd leven. Kies daarom voor milde en natuurlijke baby verzorgingsproducten, die zijn ideaal voor de tere babyhuid en vrij van chemische stoffen.

Baby verzorgen

Veel producten voor babyverzorging zijn slecht afgestemd op pasgeboren baby’s. Het gebruik van deze producten veroorzaakt een onbalans in de huid met allergische reacties en hormoonverstoringen tot gevolg. Daarnaast kunnen veel baby’s, wanneer talgproductie te snel op gang komt, last krijgen van vettige schilfers op de hoofdhuid (dit wordt ook berg genoemd). In beide gevallen wil je graag een verzorging die zacht is voor de huid.

Bij MamaMoments vind je producten voor zowel mama als baby. De producten zijn allemaal vrij van chemische conserveringsmiddelen en bieden een zachte verzorging. Van geurloos tot heerlijk geurende producten. In onze webshop vind je de beste baby verzorgingsproducten, afgestemd op zowel de behoefte van jouw baby als die van jou.