Over ons


Het moederschap bestaat uit mooie en uitdagende momenten. Als moeder wil je niks liever dan dat jouw kindje gezond en gelukkig is. Echter steeds vaker hebben kindjes last van eczeem, allergieën en hebben ze kans op toekomstige gezondheidsproblemen. Als moeder kun je je soms overladen voelen met alle informatie en adviezen. Wat moet je eten? Welke producten zijn wel of niet gezond en veilig voor jouw kindje. Dit machtelozen gevoel nemen wij graag bij je weg, zodat jij en jouw kleintje onbezorgd kunnen genieten.

 

Het ontstaan van MamaMoments

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Suria de Hollander. Ik ben moeder van twee geweldige kinderen, MamaCoach en oprichtster van MamaMoments. Het is mijn passie om moeders te steunen bij de vele uitdagingen in het leven.

In onze familie komen astma en allergieën veel voor en helaas zijn onze kinderen ook allergisch aangelegd. Dit heeft geleid tot een zoektocht naar de oorzaak en ook naar oplossingen voor het schrijnende ongemak van mijn kleintjes. Met veel bloed, zweet en tranen resulteerde dit uiteindelijk in een gezond en gelukkig leven voor mijzelf, mijn man en onze kinderen.

Om jou als moeder deze zoektocht te besparen en te steunen in de uitdagingen die het moederschap met zich mee brengt, is MamaMoments opgericht. De bulk aan informatie over de gezonde (op)voeding die ik heb verzameld en de tips en adviezen van onze deskundigen deel ik graag met je. Daarnaast vind je in de shop een prachtig productassortiment dat het risico op gezondheidsproblemen voor jouw kleintje minimaliseert. 

 

De missie van MamaMoments: Gezond en bewust

Het is onze missie om alle moeders en kinderen fysiek en metaal krachtig te maken. Door jou als moeder bewust te maken van de invloed van producten op de gezondheid van jouw kind(eren). Inzicht te geven en overzicht te creëren in de chaos van tegenstrijdige informatie en misleidende marketing. Je te laten zien wat gezond en bewust (op)voeden voor jou als moeder kan betekenen. En te laten ervaren door slechts kleine aanpassingen aan te brengen in je dagelijks routine. 


Welke informatie ondersteunt jouw moederschaps- en levensstijl? Hoe weet je wat de invloed
is van producten die jij gebruikt op jouw kindje? En hoe zorg je zelf voor een gezonde (hormoon)balans?
MamaMoments empowered jou om keuzes te maken en kansen te creëren.

 

Hoe maak je gezond leven makkelijk en leuk!

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde opvoeding. De exclusieve producten van MamaMoments onderscheiden zich door hun hippe design en de verantwoorde natuurlijke materialen waarmee ze vervaardigd zijn. MamaMoments staat garant voor veilige, gezonde en duurzame producten met een hoge kwaliteit. Al onze producten hebben een uitgebreide productbeschrijving, die jou helpt bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kleintje.


Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij jouw gezonde en bewuste opvoeding? 
Ontdek wat MamaMoments en haar netwerk van deskundigen jou te bieden hebben!


MamaMoments heeft jou nodig!

Ik wil je hierbij bedanken voor jouw interesse in MamaMoments. Doe je voordeel met alle informatie, de tips en adviezen van onze deskundigen en de veilige en gezonde producten die je in de webshop vindt! Ik ben benieuwd naar jouw ideeën en ervaringen! Volg ons op FacebookTwitter en Instagram, schrijf je in voor de nieuwsbrief en help mee onze community te vergroten! 

Wil je een persoonlijke hulpvraag stellen? Mail gerust naar info@mamamoments.nl.
 
Samen zijn we een betere moeder!