Over ons

Als moeder kom je regelmatig voor uitdagingen te staan. Je wilt niets liever dan dat jouw kindje gezond, gelukkig en veilig is. Je wilt je kindje alleen maar het beste geven en zorgen dat gevaarlijke producten buiten de deur blijven. Soms kun jij je overladen voelen door alle informatie en (vaak ongevraagde) adviezen, waardoor jij je alleen maar onzekerder voelt. Doe ik het wel goed?  Waar laat je jouw kindje slapen, wat en wanneer geef je jouw kindje te eten, kies je wel of niet voor borstvoeding? Er is niet één juiste keuze of een beste manier van opvoeden. Wat belangrijk is, is dat je een weloverwogen keuze maakt en alle opties onderzoekt. Mamamoments helpt jou bij het maken van deze weloverwogen keuzes.

 

Het ontstaan van MamaMoments

Mijn naam is Sjoukje Winters en ik ben in maart 2018 moeder geworden van een geweldig lief en vrolijk jongetje, Samuel. Als kersverse moeder zag ik dat veel producten vol zitten met schadelijke stoffen. Niet alles dat te koop is voor baby of peuter is zo veilig en verantwoord als ik had verwacht.

Mamamoments is met veel liefde en zorg opgericht door Suria de Hollander en in augustus 2018 heb ik Mamamoments van Suria overgenomen. Door het delen van mijn eigen ervaringen (blogs) en het aanbieden van natuurlijke en veilige producten hoop ik je te kunnen inspireren een bewuste keuze te kunnen maken in het oerwoud van informatie en producten.

 

De missie van MamaMoments: Gezond en bewust

Het is de missie van Mamamoments om jou als moeder bewust te maken van de invloed van producten op de gezondheid van jouw kind(eren).

Mamamoments geeft jou inzicht in en overzicht in de chaos van tegenstrijdige informatie en misleidende verkooptrucs. Je te laten zien wat gezond en bewust (op)voeden voor jou als moeder kan betekenen. En te laten ervaren door slechts kleine aanpassingen aan te brengen in je dagelijks routine.

Welke informatie ondersteunt jouw moederschaps- en levensstijl? Hoe weet je wat de invloed
is van producten die jij gebruikt op jouw kindje? En hoe zorg je zelf voor een gezonde (hormoon)balans?
In de shop vind je in de shop een prachtig assortiment van natuurlijke producten, dat het risico op gezondheidsproblemen voor jouw kleintje minimaliseert. 

 

Hip en toch verantwoord!

De exclusieve producten van MamaMoments onderscheiden zich door hun hippe design en de verantwoorde natuurlijke materialen waarmee ze vervaardigd zijn. MamaMoments staat garant voor veilige, gezonde en duurzame producten met een hoge kwaliteit. Al onze producten hebben een uitgebreide productbeschrijving, die jou helpt bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kleintje.


Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij jouw gezonde en bewuste opvoeding? 
Ontdek wat MamaMoments en haar netwerk van deskundigen jou te bieden hebben!


MamaMoments heeft jou nodig!

Ik wil je hierbij bedanken voor jouw interesse in MamaMoments. Doe je voordeel met alle informatie, de tips en adviezen van onze deskundigen en de veilige en gezonde producten die je in de webshop vindt! Ik ben benieuwd naar jouw ideeën en ervaringen! Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram, schrijf je in voor de nieuwsbrief en help mee onze community te vergroten!

Wil je een persoonlijke hulpvraag stellen? Mail gerust naar [email protected].

Samen zijn we een betere moeder!