Mama Management


Je bent (bijna) moeder en voelt je soms overladen met informatie en adviezen. Je wilt graag wat extra energie, geduld en focus om de juiste keuzes te maken. Veel moeders ervaren een onbalans door de gebroken nachten, hormonen en hun nieuwe rol als moeder. Soms overheerst zelf het gevoel dat ze tekort schieten als moeder, partner of werknemer. Dat is niet vreemd met de verschillende rollen die wij als vrouw tegenwoordig vervullen. ‘It takes a village to raise a child’, is een oud Afrikaans gezegde dat aangeeft dat de rol van opvoeder vroeger vaak gedeeld werd. Toch hebben moeders tegenwoordig het gevoel dat ze veel alleen moeten doen.

 
 

Graag stel ik me even voor

      
Mijn naam is Suria de Hollander. Moeder van twee geweldige kinderen en oprichtster van MamaMoments. Als mamacoach spreek ik veel moeders die worstelen met het kersverse moederschap, de ruimte om zichzelf te zijn en toch verstandige keuzes te maken voor een gezonde opvoeding. Wanneer er ook nog eens extra druk op wordt gelegd door bijvoorbeeld gezondheidsklachten bij jouw kleintje of dat er druk van buitenaf ervaren wordt (slaapgebrek, werk, relatie en sociale contacten), is het steeds lastiger om alle ballen hoog te houden. Een klein steuntje in de rug is op zo’n moment erg prettig. Iemand die echt luistert naar jouw wensen en behoeftes en deze vertaalt in haalbare stappen zodat jij meer ademruimte, geluk en vertrouwen in jezelf ervaart.
 
 

Wat kun je verwachten.

Na een kennismakinggesprek ga ik met jou aan de slag en maken we samen een stappenplan die aansluit op jouw behoeften. We beginnen bij de huidige situatie en werken door middel van oefeningen en gesprekken toe naar de gewenste situatie in een aantal korte stappen. De interactieve oefeningen vinden plaats op verschillende locaties binnen en buiten. Dit houdt het leuk, leerzaam en afwisselend. Doordat MamaMoments korte lijnen heeft met haar partners en deskundigen kunnen we deze aanvullende adviezen direct inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding om de hormoonbalans te herstellen of aan opvoedingstechnieken. Deze aanvullende adviezen nemen we direct mee in het maatwerkplan. Vaak zien we dat obstakels zich vanzelf oplossen wanneer je meer balans in jezelf ervaart.

Door een effectieve tijdsinvulling bestaan de trajecten van Mama Management niet uit langslepende trajecten. In vier tot tien sessie werken we toe naar de moeder die jij voor ogen had toen je een kinderwens had, of de moeder die jij graag wilt zijn.

 

Wat levert het jou op?

Het coachingstraject vergelijk ik met de werkwijze van een zangdocent. Zij kijkt eerst welke (zang)richting jij op wilt gaan. Samen worden haalbare doelen besproken. Met behulp van oefeningen en technieken wordt jouw ademhaling, toon, melodie en kracht versterkt en een hoger bereik (inzicht) ontwikkeld. Na de sessie heb je een breder repertoire waaruit je kunt zingen, ben je in staat de juiste balans te creëren en zing je jouw eigen lied.

Ofwel Je hebt inzicht in de waarde en overtuigingen die jou belemmeren of steunen. Je kan emoties op een prettige manier doseren. Je voelt harmonie en balans in je privé- en werksituatie en/of hebt de kracht om een nieuwe koers te varen. Je bent in controle en leeft jouw eigen leven, en hierdoor ontstaat er weer ruimte om te genieten.

 

Hoe maak je een afspraak?

Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan in je eigen vertrouwde omgeving (in midden-Nederland) of in mijn spreekkamer in het Wijkcentrum onder beheer van Stichting Versa Welzijn aan de Lopes Diaslaan 213, te Hilversum. Ook is contact via skype of facetime mogelijk afhankelijk van het persoonlijke doel en jouw behoefte. 

Omdat in mijn beleving coaching voor ieder budget mogelijk moet zijn, bespreek ik graag de kosten met je afhankelijk van je vergoedingsmogelijkheden via werk of aanvullende ziektekostenverzekering.

Er zijn moeders die twijfelen om een afspraak te maken, omdat ze een vorm van (tijds)druk ervaren. Investeer dan juist nu even in jezelf. Samen kijken we hoe we jouw tijd zo effectief mogelijk kunnen indelen. Daarnaast leer ik je juist om op een andere manier met tijd om te gaan. Hierdoor levert het maken van een afspraak je juist meer tijd, rust en harmonie op.

Ik hoor graag van je.
 Hartelijke groet,

Suria de Hollander