(Online) OpvoedCoach

    

               Zurlohe coaching voor positief ouderschap!Opvoeden

Opvoeden is leuk maar kan ook een behoorlijke uitdaging zijn. Vooral als je een kind met een duidelijk eigen wil hebt kunnen de belangen van jou en je kind nog wel eens met elkaar botsen. Ook zijn er soms omstandigheden zijn die het opvoeden bemoeilijken. Bijvoorbeeld als er jij of je kind niet lekker in hun vel zitten, je kind in een nieuwe fase van zijn ontwikkeling is gekomen of als er  sprake is van grote veranderingen binnen je gezin, denk aan scheiding of een nieuwe partner, en andere baan of werkeloosheid. Deze omstandigheden kunnen er voor zorgen dat de balans in je gezin even zoek is.

 

Coaching

De coaching helpt je om terug te komen in je kracht, maakt dat je weer  lekker in je vel zit en kan genieten van je kind. Het geeft je inzicht in je eigen krachten  en valkuilen. Het geeft  praktische handvatten die er voor zorgen dat je weer regie hebt over hoe je je opvoeding vorm wil geven en het laat je oefenen met vaardigheden die nodig zijn om  je kind veilig en gezond op te laten groeien en de band tussen jou en je kind te verstevigen.

De coaching kan via de mail, skype of face tot face gesprekken. Samen maken we na een eerste kennismakingsgesprek een plan van aanpak die passend is bij jouw situatie. Gemiddeld zijn er 4 gesprekken of 8 mail contacten nodig om te komen tot het gewenste resultaat maar natuurlijk bepaal jij uiteindelijk zelf wanneer het voor jou voldoende is.
 

Over mij

Van oorsprong ben ik jeugdverpleegkundige en heb in die functie veel ervaring opgedaan op het gebied van de ontwikkeling van kinderen, met name het jonge kind. Nu werk ik als jeugdconsulente bij het Jeugd en Gezin Gooisemeren. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk voor ouderschap- en opvoedcoaching. Op beide plekken geef ik opvoedondersteuning aan ouders door middel van gesprekken, opvoedcursussen en losse workshops. Ik ben een Triple P gecertificeerde coach. Ik  werk oplossingsgericht en verbindend. Ook heb ik een specialisatie als stief coach,  speciaal voor nieuw samen gestelde gezinnen.

Als coach geloof ik dat elke ouder zelf de oplossing in handen heeft en weet wat het beste is voor zichzelf en voor zijn kind. Drukte, stress of andere oorzaken kunnen er soms voor kunnen zorgen dat je het even niet meer weet en op die momenten kan coaching je helpen met het vinden van de weg passend bij jou en je kind. 

Interesse?

Neem contact met me op voor een kosteloos vrijblijvend  gesprek. In dit gesprek kijken we of jou vraag past bij wat ik te bieden heb als coach. Ook bespreken we welke vorm van coaching jouw voorkeur heeft.  Op mijn site vind je meer informatie over mijn tarieven en over de verschillende vormen van coaching die ik aanbied.

 

Contactgegevens

0635124026
[email protected]      
www.zurlohecoaching.nl