Verzenden & retourneren

 

Verpakkingsmateriaal: milieuvriendelijk 


Wij maken gebruik van verzenddozen, enveloppen en opvulmaterialen van gerecycled karton of papier. Zo dragen wij bij aan een gezond milieu en een gezonde toekomst voor onze kinderen.

 

Aflevering en Verzending

Bij een bestelling vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. 

Vanaf € 75,- is al gratis verzending naar België & Duitsland mogelijk.

Standaard verzendtarieven:

Nederland 

€ 4,95 per bestelling

België

€ 7,95 per bestelling

Duitsland

€ 8,49 per bestellingBinnen 3 tot 5 werkdagen ontvang je jouw bestelling thuis!
Dit geld voor alle pakketten die binnen Nederland worden verzonden, maar ook voor Belgie of Duitsland.

Retourzendingen

Wij vinden het belangrijk om ons productassortiment zo goed mogelijk op jouw behoefte als klant aan te laten sluiten. Ben je niet 100% tevreden, stuur het artikel dan gerust binnen 30 dagen retour. Verzegelde producten waarvan de zegel is verbroken, kunnen om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet teruggezonden worden. 

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening tenzij anders besproken. Het aankoopbedrag inclusief de betaalde verzendkosten worden in geval van retournering binnen 14 dagen teruggeboekt.

Wij horen graag de reden van jouw retourzending om onze dienstverlening te optimaliseren. Natuurlijk mag je altijd zonder opgave van redenen, een artikel retour sturen. Via het contact formulier onder tabblad klantenservice kun je jouw retour gemakkelijk doorgeven.  

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het artikel onbeschadigd binnen 14 dagen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking retour te sturen. U kunt voor het retourneren van een pakket de volgende website gebruiken https://mamamoments.shipping-portal.com of u kunt het pakket verzenden naar:

MamaMoments
Retourzendingen
Spaarndamseweg 532 B
2022 EC Haarlem