Voedings- & Lifestylecoach

 Feel happy & healthy

Suzanne Vrij

Als moeder van 3 kinderen weet ik uit ervaring dat er niets fijner is dan een gezond en energiek lijf! Zeker als je zwanger bent of net moeder bent geworden is dit een uitdaging! Zwangerschap, bevallen, korte nachten, weinig tijd voor jezelf, en een schommelende hormoonbalans is een fikse aanslag op je lichaam. Hoe fijn en leuk deze periode ook is.

Voeding is een krachtig middel om je sterk, energiek en gezond te voelen. Het zorgt voor balans in lichaam en geest. Met een uitgebalanceerd voedingsplan voel je je energiek en stabiel. De juiste voeding geeft je rust, ook tijdens je zwangerschap. Je zorgt op deze manier goed voor jezelf en voor je (ongeboren) kindje.

Ik begeleid je met veel plezier op het gebied van voeding en gezonde levenstijl. Puur en gezond eten, beweging, genieten, ontspanning, hormoonbalans en genoeg slaap zijn dé ingrediënten voor een gezond en energiek lijf. Vaak kan een kleine aanpassing in je voeding of een andere mindset al voldoende zijn om een groot verschil te ervaren.Ik help je dan ook graag met een persoonlijk advies op maat! Dit kan bij mij in de praktijk of via Skype. Wil je meer weten?

Kijk dan op mijn site www.suzannevrij.com of stuur mij een mail: [email protected]l