Zarqa Anti-Age Night Cream

Zarqa Anti-Age Night Cream

€18,66
  • Levertijd:1 - 2 werkdagen
De zachte, romige Anti-Age Night Cream van ZARQA is een weldaad voor je huid, dankzij de rijke natuurlijke ingrediënten van deze nachtcrème. Anti-Age Night Cream hydrateert actief, maakt je huid steviger en vermindert rimpels. Je huid oogt jong en ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Zarqa
  • Levertijd: 1 - 2 werkdagen

De zachte, romige Anti-Age Night Cream van ZARQA is een weldaad voor je huid, dankzij de rijke natuurlijke ingrediënten van deze nachtcrème. Anti-Age Night Cream hydrateert actief, maakt je huid steviger en vermindert rimpels. Je huid oogt jong en strak en voelt glad en elastisch aan. Deze fijne crème bevat onder meer shea butter, anti-age complex en vitamine E. De Anti-Age Day Cream van ZARQA trekt snel in de huid en voelt niet vettig aan. Aanbrengen op een schone huid voor de nacht… en wakker worden met een heerlijk zachte huid!

De milde, natuurlijke en probleemoplossende producten van ZARQA passen perfect bij de gezonde, bewuste en duurzame keuzes die je maakt voor jezelf en je kindje. Ze zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en absoluut vrij van alle schadelijke stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid van jou of je kind. Zo wordt de huid niet onnodig belast met parfums, conserveringsmiddelen of andere schadelijke toevoegingen. Ontwikkeld om het risico op allergieën zo klein mogelijk te maken. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen