Worteltaart voor de Paashaas!

  • Geplaatst op
  • Door Suria de Hollander
  • 0
Worteltaart voor de Paashaas!

De paasdagen staan alweer voor de deur. Dit geeft ruimte voor een mooi familiemoment. Herinneringen creëren voor de toekomst en genieten van het gezin!

Misschien ga je eieren zoeken met de kinderen of beleeft jouw kleintje zijn/haar eerste Pasen. Als drukke (werkende) moeder is het soms zoeken naar een gaatje voor de boodschappen, laat staan inspiratie voor een paasbrunch...

MamaMoments komt met hulp, want wat is er leuker voor kinderen om het thema eens helemaal vol fantasie aan te kleden? Een gezonde brunch wordt een feestje door de presentatie. Laten we de kinderen extra lol en de volwassenen een culinaire beleving geven.

Dit jaar eten we als een Paashaas! Maar wat eet een haas dan precies? De (Paas)haas eet o.a. grassen, kruiden paardenbloemen, zaden, wortels, bieten, koolplanten, granen en paddenstoelen. Voldoende inspiratie en mogelijkheden om passende recepten te kiezen. Wij hebben er vast een paar voor je uitgezocht;

 

- We beginnen met de gezonde worteltaart. Op myTaste.nl kun je 85 recepten van gezonde worteltaart vinden. Daar zit vast een variant voor jou bij.

- Eieren kunnen natuurlijk niet achterblijven met Pasen. Je kan deze natuurlijk best in een ander jasje gieten dan standaard. Bijvoorbeeld een gezonde salade met eieren. Deze kan mooi door als Paashaas gras, eventueel aangevuld met kruiden en zaden. Ik denk dat ik zelf dit recept ga maken.

- Tot slot sluiten we af met bloemen! Die eet je natuurlijk niet elke dag en geven het voorjaarsgevoel prachtig weer. Prachtige lente gerechten met eetbare bloemen vind o.a. op culy.nl

We hopen dat we je een beetje hebben kunnen inspireren en wensen je fijne Paasdagen!


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »