Baby Capsule Wardrobe

  • Geplaatst op
  • Door Suria de Hollander
  • 0
Baby Capsule Wardrobe

Herken je dat? Stapels kleding, maar niets om aan te trekken. Dat ene leuke truitje dat alsmaar in de kast blijft hangen omdat je niets hebt om het mee te combineren. Niet alleen jijzelf maar ook jouw kleintje komt misschien wel om in de kleding. Je wilt hem of haar in de meest schattige outfits hullen, maar kiest vaak voor dezelfde setjes terwijl de kast volhangt.

Zelf herinner ik me dat ik veel babykleertjes kreeg en kocht, maar weinig goede matches kon maken. Meestal had de kleine vooral dezelfde outfits aan en na elke groeispurt kon ik veel kleding ongedragen wegdoen. Ontzettend zonde natuurlijk! Daarom introduceert MamaMoments de Baby Capsule Wardrobe.
 

De Capsule Wardrobe is helemaal hot! De trend komt vanuit de milieubewuste visie, bedoeld om kwalitatief hoogstaande kledingstukken te kopen die mooi en makkelijk te combineren zijn! Zo heb je met weinig kledingstukken, voor elke gelegenheid, een geweldige outfit! Een Capsule Wardrobe bespaart enorm veel tijd. Je hoeft niet eindeloos lang na te denken over kleding, maar combineert een paar essentiële kledingstukken tot de meest prachtige combinaties.
 

Goed voor de portemonnee, het milieu en tegen de stress van de steeds meer oplopende tijdsdruk!
 

De Baby Capsule Wardrobe is speciaal voor onze hippe, (mode)bewuste en werkende mama’s en is samengesteld door onze kledingexpert Trudy Nabuurs. Trudy geeft kledingadvies aan vrouwen op een heel eigen wijze. Zij is niet alleen geweldig in het maken van prachtige kleding combinaties, ook weet zij vrouwen/moeders als geen ander te helpen bij het creëren van een unieke eigenstijl, met slechts een aantal kledingstukken. Het is dan ook geen verrassing dat haar bedrijf de naam Be-Uniek Uiterlijke communicatie draagt.


MamaMoments is erg enthousiast over het prachtige resultaat van de unieke en stijlvolle Baby Capsule Wardrobe! De komende vier maanden staat er elke maand een nieuwe Baby Capsule Wardrobe voor je klaar. We starten met de Stoere Baby Boy Capsule Wardrobe van het merk Little Label.De collectie van Little Label bestaat uit mooie en gemakkelijk te combineren basics, die superzacht, soepel en elastisch zijn. De kleding van Little Label blinkt uit in stijl, eenvoud, duurzaamheid én kwaliteit: pure en zachte basics die voor je kleintje ontzettend comfortabel zijn om te dragen.
 

Je kunt natuurlijk de gehele Little Label Baby garderobe zelf aanschaffen, een wensenlijst maken en/ of de capsule als tip delen op Facebook met vrienden en familie. De gehele zomercollectie en Baby Capsule Wardrobe is nu verkrijgbaar met 50% korting! Dus zorg dat je er op tijd bij bent! 


LITTLE LABEL BASIC SWEATBROEK 
BOYS & GIRLS – ALMOST RED  
Direct bestellen


LITTLE LABEL VEST MET KNOOPJES
OFF WHITE MET ZWARTE ANKERTJES
Direct Bestellen 

LITTLE LABEL POLO SHIRT – OFF WHITE
Direct Bestellen 

LITTLE LABEL KORTE BROEK  
ZWART GESTREEPT – Alleen in maat 74-80
Direct bestellen

LITTLE LABEL BOXPAKJE ZOMER
OCEAANBLAUW GEMÊLEERD
Direct Bestellen 

LITTLE LABEL SHIRT V-HALS BOYS 
OCEAANBLAUW GESTREEPT
Direct Bestellen



LITTLE LABEL SHIRT LANGE MOUW 
LICHTBLAUW MET ZWARTE ANKERTJES 
Direct Bestellen


LITTLE LABEL BABYBROEKJE AANSLUITEND
LICHTBLAUW GEMÊLEERD
Direct Bestellen 

 

 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »